Handlingsplan, inget för mig

//Handlingsplan, inget för mig

Handlingsplan, inget för migÄr det din eller dina kollegors kommentar? Vad blir det för skillnad på att ha eller inte ha en handlingsplan (t.ex. för arbetsveckan)?

När jag planerat min arbetsvecka vet jag vilka uppgifter jag ska göra under veckan, jag vet t.o.m. vad jag ska göra varje dag i veckan. När jag är i slutet av veckan gör jag en summering av vad jag gjort (samtidigt som jag gör en ny veckoplan för nästa vecka) och jämför det med min veckoplan, förhoppningsvis har jag gjort det jag planerat (eller t.o.m. hunnit med fler uppgifter).

Om du inte redan idag planerar din arbetsvecka kan det vara en bra idé att prova för att se skillnaden. Skapa rutiner så förutsättningar för att nå målen finns.

2018-07-25T10:19:49+00:00Coaching|0 Comments

Leave A Comment